Service på bil uanset mærke, model og årgang

Kvalitetsbevidst værksted med fokus på personlig betjening

​Er det ved at være tid til service på bil? Så lad os klare serviceeftersynet for dig. Hos Kar Auto udfører vi små og store eftersyn på alle bilmærker og modeller, og det er uanset stand og årgang. Vi er et kvalitetsbevidst autoværksted, der lægger vægt på personlig betjening, høj kvalitet og tilfredse kunder. De fleste af vores kunder er bilejere fra blandt andet Kolding, Vejen, Fredericia og omegn.

Vi følger fabrikantens og servicebogens forskrifter

​Vi tilbyder serviceeftersyn på alle biler, og vi følger naturligvis fabrikantens og servicebogens forskrifter. Samtidig anvender vi kun OE-godkendte reservedele ved service af bil. Dermed kan du opretholde fabriksgarantien, hvis den ikke er udløbet.

Vi tilbyder service på bil såsom:

  • Olieservice
  • Lille serviceeftersyn
  • Stort serviceeftersyn
  • Bremseskift, dækservice og lignende.

Hvor ofte skal en bil til service?

​Du kan læse i bilens servicebog, hvor ofte den skal til service. Alternativt kan du spørge os. Udover det første serviceeftersyn skal de fleste biler til eftersyn, når de har kørt mellem 10.000 og 30.000 kilometer. Eller de skal til service hvert år eller hvert andet år, hvis de ikke når det gældende kilometerinterval.

Hvad koster service på bil?

​Vores priser for service på bil afhænger af, om det er et lille eller et stort eftersyn. Dertil kommer eventuelle reservedele. I visse tilfælde kan der også være behov for en mindre reparation. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for bilservice og eventuel bilreparation. Kontakt os i dag.

Kan varmt anbefales

Dette er den bedste bilservice for alle. Det er professionelle mekanikere som står for arbejdet, og de overholder de aftaler man indgår med dem. Mange tak til mekanikerne hos Kar Auto for et godt stykke arbejde.

Sergey Zed

God oplevelse ved bilkøb

Forhandleren gik med til at klargøre bilen sidst på dagen, selvom de egentligt var ved at lukke. Jeg pointerede nogle småting på bilen som jeg gerne ville have ændret, og en mekaniker tog sig af det med det samme.

Thomas Dalsgaard Clausen

Eksemplarisk service!

Jeg kan kun anbefale Kar Auto. Gode ​​priser, godt værksted og frem for alt personalet og servicen er strålende. Jeg har aldrig været nødt til at vente her.  Det kunne ikke være bedre.

Arman Krosmann

Se flere anmeldelser på Google

Der er altid noget at spørge om! Kontakt vores autoværksted i dag

​Der er altid noget at spørge om! Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid hurtigst muligt på emails eller er tilgængelige på telefon og messenger indenfor almindelig kontortid. Det er altid ganske uforpligtende at indlede kontakt til os.

Følg Kar Auto på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Kar Auto ApS – dit autoværksted i Kolding

Jernet 1B, DK-6000 Kolding, Danmark

CVR-nummer: 41773731

Læs vores cookiepolitik

Åbningstider

Mandag til fredag: 08.30 - 17.30

Weekender: Efter aftale

Kar Auto er dit serviceorienterede autoværksted i Kolding. Vi tilbyder kvalitetsbevidst værkstedsarbejde fra øverste hylde, samt servicerer alle bilmærker. Vi rådgiver gerne om de bedste valg til din bil, og arbejder efter autobranchens gældende standarder. 

© 2022 Kar Auto ApS. Alle rettigheder forbeholdes.